четвер, 23 лютого 2023 р.

"Вистояли - переможемо!"

     24 лютого виповнюється 365 днів початку злочинного повномаштабного вторгнення Російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році. Вчинивши повномаштабне вторгнення в Україну 24 лютого в четвер о 3 год. 40 хв. Росія зробила те саме, що гітлерівські нацисти - 22 червня 1941 року.

    У перші дні війни життя багатьох українців розділило на "до" та " після". Також здавалося, що ворогові протистояти неможливо,  бо він ліз з усіх сторін,  але українці показали протилежне...  Українським захисникам не тільки вдалося відбити атаки ворога, а й відвоювати більшу частину захоплених ним територій. За рік, що минув від повномаштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом. Національна єдність стала основою успішного спротиву. Перемога України - запорука світової стабільності. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свої цінності.

    День початку війни в Україні став історичним днем глибокої скорботи, тому, в Пишненківській бібліотеці запалили свічку і вшанували пам'ять загиблих в боях, закатованих у рашиській неволі. Ми сумуємо за всіма , хто ціною свого життя виконує святий обов'язок, захищаючи нашу Батьківщину. Тому мужність і героїзм, проявлений у цій війні, людство завжди має пам'ятати.




Немає коментарів:

Дописати коментар